Over payleven

payleven geeft u de vrijheid om overal en altijd pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Het maakt niet uit waar u bent - in de zaak, op het terras of op de beurs - met onze oplossing kan eindelijk iedereen betalingen accepteren: gemakkelijk, betaalbaar en veilig.

Wij zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op het groeien van uw bedrijf, met de wetenschap dat uw financiën goed geregeld zijn. Onze klanten hebben altijd prioriteit en onze klantenservice staat dan ook klaar om u te helpen indien nodig.

payleven werd in 2012 opgericht. Met verschillende kantoren in Europa zijn we de pionier in de mobiele betalingswereld. Traditionele pinoplossingen zijn vaak duur, vereisen veel onderhoud en zijn meestal niet gericht op de specifieke behoeftes van kleine ondernemers. Dat terwijl consumenten eraan gewend zijn geraakt overal met betaalpas te kunnen afrekenen. Bij payleven geloven we in innovatie, maar vinden we ook dat technologie vóór u moet werken, niet tegen u. Daarom hebben we gezorgd voor het grootst mogelijke gebruiksgemak, zodat u snel uw betaling kunt verwerken en niet onnodig veel tijd hoeft te besteden aan de techniek achter het product. Ons motto is niet voor niets: the smart way to get paid. payleven is momenteel verkrijgbaar in tien landen: Nederland, Frankrijk, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Polen en Brazilië.

payleven in het nieuws

Bekijk de persberichten

Lees meer

Werken bij payleven

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Join us!

Lees meer

Contact

Hoe neem ik contact op?

Lees meer

Onze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.  ×

bazinga