Wie wij zijn

payleven geeft u de vrijheid om overal en altijd kaartbetalingen te accepteren. Het maakt niet uit waar u bent - in de zaak, op het terras of op de beurs - met onze oplossing kan eindelijk iedereen elektronische betalingen accepteren: gemakkelijk, betaalbaar en veilig. Op internationaal niveau zijn we de eerste die een mobiele pinoplossing hebben ontwikkeld voor de smartphone en tablet.

payleven werd in 2012 opgericht. Met verschillende kantoren in Europa zijn we de pionier in de mobiele betalingswereld. Traditionele pinoplossingen zijn vaak duur, vereisen veel onderhoud en zijn meestal niet gericht op de specifieke behoeftes van kleine ondernemers. Dat terwijl consumenten eraan gewend zijn geraakt overal met betaalpas te kunnen afrekenen. Bij payleven geloven we in innovatie, maar vinden we ook dat technologie vóór je moet werken, niet tegen je. Daarom hebben we gezorgd voor het grootst mogelijke gebruiksgemak, zodat u snel uw betaling kunt verwerken en niet onnodig veel tijd hoeft te besteden aan de techniek achter het product. Ons motto is niet voor niets: the smart way to get paid. payleven is momenteel verkrijgbaar in tien landen: Nederland, Frankrijk, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Polen en Brazilië en binnenkort ook in meerdere landen wereldwijd.

payleven team in Berlijn

Werken bij payleven

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Join us!

payleven is een snelgroeiende onderneming en dé pionier op het gebied van mobiel betalen.

Word ook onderdeel van een jong en enthousiast team dat werkt vanuit het kantoor in hartje Amsterdam. Werk met ons mee aan het oplossen van complexe en uitdagende problemen, in een dynamische werkomgeving.payleven in het nieuws

Ga naar de perspaginaOnze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.  

"Koop de PIN-reader nu voor {{NEWPRICE}} in plaats van {{OLDPRICE}}." Bestel direct