Accepteer pinbetalingen met payleven

De payleven PIN-reader wordt via Bluetooth verbonden met uw smartphone of tablet. Na de snelle installatie kunt u direct pin- en creditcardbetalingen accepteren via de gratis payleven app. Onze oplossing is eenvoudig, voordelig en 100% mobiel. Profiteer ook van de vele extra functionaliteiten die u helpen uw bedrijf te laten groeien.

Registreer in enkele minuten

Bestel payleven

Geaccepteerde betaalpassen

Met de PIN-reader van payleven kunt u zowel betalingen accepteren van pinpassen (Maestro en V Pay) als van creditcards (Mastercard, Visa en American Express).

Veiligheid en betrouwbaarheid

De payleven PIN-reader voldoet aan de hoogste EMV en PCI veiligheidsstandaarden, waardoor u pin- en creditcardbetalingen op eenvoudige én veilige manier kunt accepteren.

Ondersteuning

payleven werkt op iPhone, iPad en iPod met iOS 7.0 of hoger en de meeste Android apparaten met Android 4.0.3 of hoger. De smartphone of tablet dient over Bluetooth en GPS te beschikken.

De payleven betaaloplossing

Mobiele app

De gratis payleven app kan gedownload worden op uw smartphone of tablet. De app biedt u tal van extra functionaliteiten, zoals het opslaan van uw producten en het toevoegen van accounts voor al uw medewerkers. Betalen gaat eenvoudig: u voert een bedrag in in de app en start vervolgens de betaling.

Bestel payleven
De PIN-reader

De payleven PIN-reader maakt het mogelijk om pin- en creditcardbetalingen te accepteren via uw smartphone of tablet. De PIN-reader wordt via Bluetooth verbonden met uw smartphone of tablet, waarop de gratis payleven app is geïnstalleerd. De betaling wordt gestart door in de app het gewenste bedrag in te voeren, vervolgens voert uw klant zijn pas in in de PIN-reader. De transactie wordt voltooid door het intoetsen van de pincode door uw klant.

Bestel payleven
Uw payleven account

Uw payleven account vormt het hart van onze oplossing. Het is uw persoonlijke dashboard dat toegankelijk is door in te loggen op de payleven website. Hier kunt u o.a. al uw transacties inzien, verkopen bijhouden van al uw werknemers en zelfs bedragen terugbetalen aan klanten.

Bestel payleven

Geen vaste kosten

Betaal alleen bij gebruik 2,75% tot 1,5% per transactie

Veilig en betrouwbaar

Voldoet aan de hoogste standaarden (PCI & EMV)

100% mobiel

Via WiFi en 3G/4G op uw smartphone of tablet

Functionaliteiten die uw werk gemakkelijker maken

Productcatalogus

Met de uitgebreide productcatalogus in de app heeft u toegang tot al uw opgeslagen producten. Dit betekent dat deze producten eenvoudig kunnen worden geselecteerd in de app om een snelle betaling mogelijk te maken.

Bestel payleven
Transactieoverzicht

Bekijk uw real-time transactieoverzicht in de app of op uw payleven account. Hier vindt u een gedetailleerd overzicht van al uw transacties. Op deze manier kunt u eenvoudig uw inkomende betalingen monitoren en heeft u zelfs de mogelijkheid transacties direct terug te betalen aan uw klanten.

Bestel payleven
Medewerkers toevoegen

Maak aparte accounts aan voor medewerkers of vestigingen. U kunt nu eenvoudig de inkomsten per medewerker of vestiging met elkaar vergelijken. Per account kunt u bepaalde rechten instellen zoals de mogelijkheid voor het doen van terugbetalingen.

Bestel payleven
Betalingsbewijs

U kunt uw klant na elke transactie voorzien van een digitaal betalingsbewijs via e-mail. Ook heeft u de mogelijkheid om het betalingsbewijs te printen met behulp van een mobiele printer.

Bestel payleven