Word onderdeel van payleven

payleven gaat de strijd aan met contant geld. Vecht met ons mee en maak deel uit van een gemotiveerd en dynamisch team in een leuke en internationale werksfeer. Zoek je een omgeving met veel snelle veranderingen en wil je graag in een jong en talentvol team werken, dan biedt payleven precies wat je zoekt. Help mee de wereld van betalingen te veranderen.

Human resource contact

Ernst Moorman

Co-founder

020 760 2018

Wat wij bieden

Ruimte voor ontwikkeling

We helpen talenten te ontwikkelen en begeleiden ze stap voor stap met hun groeiproces.

Samen werken, samen lachen

Naast het harde werken vinden we het bij payleven belangrijk dat iedereen plezier heeft. We verzekeren je ervan dat deel uitmaken van het payleven team meer is dan alleen werken.

We zijn internationaal

We zoeken de beste talenten, waar je ook vandaan komt. We hebben meer dan 15 verschillende nationaliteiten in dienst en dat maakt het werken bij payleven juist speciaal.

Leven in Amsterdam

Werken in Amsterdam alleen al is een feest. In deze stad is altijd wat te beleven, meer dan genoeg vermaak wanneer je niet aan het werk bent. Daarnaast heeft payleven kantoren in Londen, Berlijn, Milaan en São Paulo.

Vacatures

Wil je graag bij payleven werken, maar niet de vacature gevonden die bij jouw profiel past? Stuur ons gerust een open sollicitatie via e-mail met een motivatiebrief en CV naar jobs@payleven.nl

Onze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.  ×

bazinga