Sociale netwerken

Volg ons op:

Ernst Moorman

Ernst Moorman

Co-founder

pers@payleven.nl

020 760 2018

Persberichten

 • payleven lanceert nieuwe multi-channel producten voor developers

  Written by payleven
  21-04-2016

  – payleven, de gevestigde naam op het gebied van mobiele pin- en creditcardbetalingen, lanceert vandaag meerdere producten om mobiele
  betalingen te integreren in iOS en Android apps: payleven voor developers.

 • payleven introduceert Betaling op afstand

  Written by payleven
  31-03-2016

  payleven, de FinTech onderneming die pinbetalingen voor alle ondernemers mogelijk wil maken, lanceert vandaag haar nieuwste functionaliteit. Met ‘Betaling op afstand’ is het mogelijk om creditcardbetalingen te accepteren zonder dat de
  houder van de kaart fysiek aanwezig hoeft te zijn.

 • payleven biedt ondersteuning voor Apple Watch en 3D Touch

  Written by payleven
  21-12-2015

  payleven, de pionier in mobiele pinbetalingen, lanceert vandaag een nieuwe update van haar iOS app. Doordat de app ook te gebruiken is in combinatie met de Apple Watch, kunnen gebruikers nu zelfs op hun pols bijhouden hoeveel er die dag is gepind. Door de app geschikt te maken voor Apple’s 3D Touch (beschikbaar voor iPhone 6 en 6s) kan de gebruiker een snelmenu oproepen en zo nog sneller betalingen inzien.

 • payleven lanceert mobiel pinapparaat voor contactloze betalingen

  Written by payleven
  01-12-2015

  payleven, de pionier in mobiele pinbetalingen, lanceert vandaag haar nieuwe mobiele pinapparaat. Deze is ook geschikt voor contactloze betalingen. Dit pinapparaat, de ‘payleven Plus’ genoemd, ondersteunt ook Apple Pay. Vanaf vandaag kunnen ondernemers in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk het pinapparaat bestellen via de website van payleven. In de komende weken zullen meer landen volgen.

 • payleven en VISA lanceren eerste prepaid creditcard voor Brazilianen zonder bankrekening

  Written by payleven
  04-08-2015

  payleven, de pionier in mobiele pinbetalingen, lanceert in samenwerking met Visa de ‘payleven Visa prepaid creditcard’. Met deze creditcard is het voor Braziliaanse ondernemers – in het bijzonder ZZP’ers – mogelijk om betalingen te accepteren met een payleven pinapparaat zonder dat hier een eigen bankrekening voor nodig is. De ontvangen betalingen worden direct op de prepaid creditcard gestort.

 • payleven breidt uit naar Ierland

  Written by payleven
  31-03-2015

  payleven, de Europese pionier in mobiele betaaloplossingen, kondigt de lancering in Ierland aan. Ierse ondernemers kunnen hierdoor nu ook pin- en creditcardbetalingen accepteren zonder vaste kosten.

 • Collectant voorzien van pinapparaat blijkt succes

  Written by payleven
  20-03-2015

  payleven maakt samen met Stichting Collectenplan (SCP), de brancheorganisatie voor alle 26 landelijk collecterende goede doelen, veelbelovende resultaten bekend van pilot ‘collecteren met mobiel pinapparaat’. In navolging op het succes van deze pilot zullen nog veertien goede doelen starten met deze innovatieve vorm van collecteren.

 • payleven introduceert flexibel transactietarief in Nederland

  Written by payleven
  29-01-2015

  payleven, de partij die het mogelijk maakt om op een laagdrempelige manier pinbetalingen te accepteren zonder vaste kosten, komt per 1 februari met voordeligere tarieven.

 • Staples start fysieke verkoop payleven in Europa

  Written by payleven
  22-07-2014

  Staples, de grootste leverancier van kantoorartikelen ter wereld, en payleven, de Europese pionier in mobiele pinbetalingen, kondigen vandaag hun Europese distributiesamenwerking aan. De payleven PIN-reader is nu beschikbaar in zowel alle Staples vestigingen als webshops in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

 • Telecom Italia nieuwe distributiepartner payleven

  Written by payleven
  30-06-2014

  Telecom Italia, de grootste telecomaanbieder in Italië, en payleven, de Europese pionier in mobiele pinbetalingen, kondigen vandaag hun samenwerking aan. Telecom Italia zal de payleven betaaloplossing aanbieden aan de meer dan 1 miljoen Italiaanse mkb'ers die zijn aangesloten bij de telecomgigant.

 • payleven maakt in-app betalingen mogelijk voor Easy Taxi

  Written by payleven
  03-06-2014

  Easy Taxi, `s werelds grootste app om taxi`s te bestellen en payleven, het bedrijf dat kleine en middelgrote bedrijven in staat stelt om altijd en overal pinbetalingen te accepteren, kondigen vandaag hun Braziliaanse samenwerking aan. Reizigers die de Easy Taxi app gebruiken om hun rit te boeken, kunnen deze voortaan betalen via creditcard.

 • payleven gaat NFC ondersteunen

  Written by payleven
  19-03-2014

  payleven, de Europese pionier in mobiele pinbetalingen, kondigt vandaag de lancering aan van haar mobiele NFC (Near Field Communication) kaartlezer. Met deze kaartlezer is het mogelijk om naast reguliere pinbetalingen met pincode ook NFC-betalingen te accepteren. Ook voor deze dienst geldt dat de ondernemer bij payleven geen vaste kosten heeft en alleen per transactie betaalt. De kaartlezer zal in de tweede helft van 2014 beschikbaar zijn.

 • payleven vanaf nu verkrijgbaar via Staples

  Written by payleven
  25-11-2013

  payleven, de Europese pionier in mobiele pinbetalingen, kondigt vandaag aan dat haar PIN-reader (kaartlezer) via Staples, ’s werelds grootste verkoper van kantoorartikelen, verkrijgbaar is in Nederland. Momenteel is de PIN-reader van payleven verkrijgbaar via de webshop van Staples.

 • Wereldwijde marktleider Ingram Micro nieuwe distributiepartner payleven

  Written by payleven
  18-11-2013

  payleven, de Europese pionier in mobiele pinbetalingen, kondigt vandaag haar Europese partnerschap aan met Ingram Micro, `s werelds grootste technologiedistributeur. De payleven PIN-reader (kaartlezer) zal nu door Ingram Micro gedistribueerd worden in acht Europese landen: Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Italië, België, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Polen. De samenwerking met Ingram Micro is een belangrijke stap voor payleven en de gehele mobiele betaalindustrie. De PIN-reader van payleven is bovendien een primeur in het productportfolio van Ingram Micro.

 • Bonjour la France – payleven voegt Frankrijk toe en verlaagt prijs kaartlezer

  Written by payleven
  06-11-2013

  payleven, de Europese pionier in mobiele pinbetalingen, maakt vandaag haar intrede op de Franse markt. Vanaf nu kunnen ook Franse ondernemers pin- en creditcardbetalingen accepteren zonder vaste kosten en contractuele verplichtingen met behulp van de payleven PIN-reader. payleven is met name een uitkomst voor zelfstandigen en MKB’ers zoals restaurants, schoonheidsspecialisten, hotels, retailers en taxichauffeurs die op zoek zijn naar een eenvoudige, voordelige en veilige manier van pin- en creditcardbetalingen accepteren.

 • Viva Espana – payleven lanceert mobiel betaalsysteem in Spanje

  Written by payleven
  09-10-2013
  payleven, de Europese pionier in mobiele pinbetalingen, kondigt vandaag haar lancering op de Spaanse markt aan. De doelgroep van payleven bestaat ui zelfstandigen en MKB’ers zoals restaurants, schoonheidsspecialisten, hotels, retailers en taxichauffeurs die op zoek zijn naar een eenvoudige, voordelige en veilige manier van pin- en creditcardbetalingen accepteren. Het betaalsysteem, dat in februari van dit jaar al succesvol in Nederland werd gelanceerd, werkt met een kaartlezer (PIN-reader) en de smartphone of tablet van de ondernemer.
 • Pinoplossing payleven beschikbaar in webshop Duitse Media Markt

  Written by payleven
  25-09-2013
  De PIN-reader van payleven, de Europese pionier in mobiele betalingen, is nu ook te koop in de Duitse webshop van elektronicagigant Media Markt. Payleven heeft met deze samenwerking opnieuw een grote partij aan zich gekoppeld voor de verkoop van haar hardware. De PIN-reader is de eerste pinoplossing die wordt aangeboden door Media Markt.  
 • payleven pinoplossing verkrijgbaar in Apple Stores

  Written by payleven
  29-05-2013
  Payleven, de Europese pionier in pinnen via de smartphone, kondigt vandaag een partnerschap aan met Apple. Vanaf heden is de PIN-reader van payleven te koop in Apple stores en online via www.apple.com in alle landen waar payleven momenteel actief is, inclusief Nederland. De pinoplossing ligt in het schap voor €129 (incl. btw), dit is inclusief €30 transactietegoed.
 • Payleven erkend als betalingsinstelling door financieel toezichthouder FSA

  Written by payleven
  27-03-2013
  Payleven, de Europese pioneer in slimme betaaloplossingen, maakt vandaag bekend dat zij volledig geautoriseerd is door de Financial Services Authority (FSA) als betalingsinstelling.
 • Payleven lanceert pinnen via smartphone voor ondernemer

  Written by payleven
  08-02-2013
  Payleven, de Europese pionier in slimme betaaloplossingen, lanceert vandaag een volledig nieuw smartphone betaalsysteem dat geheel aan de eisen voldoet van 'het nieuwe pinnen'. Ondernemers kunnen vanaf heden op www.payleven.nl de PIN-reader bestellen voor €49 excl. btw. Payleven verlaagt de drempel voor kleine ondernemers om pin- en creditcardtransacties te accepteren door geen vaste kosten te rekenen.
 • API van payleven geïntegreerd in rijschoolsoftware Dation

  Written by payleven
  03-12-2012
  Payleven, de startup in betaaloplossingen met mobiele telefoon, kondigt vandaag aan te gaan samenwerken met Dation, aanbieder van plannings - en administratiesoftware voor de verkeersbranche. Daarmee zullen rijschoolhouders een tweede optie hebben naast afzonderlijk gebruik van het betaalsysteem in lesauto’s.
 • payleven start samenwerking met taxicoöperatie St. Job

  Written by payleven
  26-11-2012
  Payleven, de aanbieder van betaaloplossingen met behulp van de smartphone, kondigt vandaag een samenwerking met taxicoöperatie St. Job aan. Daarmee zet de startup vlak voor de landelijke lancering van zijn nieuwe PIN betaalsysteem de volgende stap in de verovering van de Nederlandse markt.
 • Payleven app beschikbaar in App Store

  Written by payleven
  17-10-2012
  De betaalapp van payleven is vanaf nu rechtstreeks en kosteloos te downloaden vanuit de App Store. In combinatie met de gratis kaartlezer kan een ondernemer in een paar simpele stappen zijn iPhone of iPad ombouwen tot mobiel betaalapparaat, en altijd en overal voordelig kaartbetalingen accepteren.
 • Smartphone als betaalautomaat voor ondernemers

  Written by payleven
  10-10-2012
  payleven heeft onlangs een nieuwe betaalmethode gelanceerd in Nederland. Met een bankpaslezer voor smartphone of tablet kunnen ondernemers hiermee op locatie hun klanten mobiel en veilig laten betalen.
 • payleven lanceert API voor mobiele betalingen

  Written by payleven
  24-09-2012
  Vandaag heeft payleven (www.payleven.nl) een Application Programming Interface (API) uitgebracht voor app-ontwikkelaars. Hiermee kan de mobiele betaaloplossing van payleven worden geïntegreerd in applicaties van derde partijen.
 • International roll-out – Start accepting card payments

  Written by payleven
  23-08-2012
  After tremendous success in Germany, the new mobile payments startup payleven is rolling out globally fast. Today the company launched its business in Brazil, the Netherlands, Poland and Great Britain operationally; more countries will follow soon. With the new plug & pay solution by payleven all merchants can accept card payments easily, anytime and anywhere. Whether on the go, in a shop, at a customer’s home, card payment has never been so convenient and affordable.

payleven in het nieuws

 • Collectant krijgt meer geld aan deur met pinautomaat

  Collectant krijgt meer geld aan deur met pinautomaat

  Written by payleven
  20-03-2015

  De donateur geeft meer geld aan een collectant aan de deur als deze een pinautomaat bij zich draagt. Dat blijkt uit de pilot 'collecteren met mobiel pinapparaat’ van payleven samen met Stichting Collectenplan (SCP), de brancheorganisatie voor alle 26 landelijk collecterende goede doelen.

 • Payleven in de schappen bij Staples

  Payleven in de schappen bij Staples

  Written by payleven
  25-11-2013

  De ‘mobiele kassa’s’ van Payleven komen in Nederland in de schappen van Staples’ online winkel. Mogelijk gaat de retailer ze later in de fysieke winkels en ook in het buitenland aanbieden.

 • Payleven sluit deal met Ingram Micro

  Payleven sluit deal met Ingram Micro

  Written by payleven
  18-11-2013

  Payleven meldt dat zijn mobiele pinpaslezer zal worden gedistribueerd in acht landen, via distributiebedrijf Ingram Micro.

 • Viva Espana – payleven lanceert mobiel betaalsysteem in Spanje

  Viva Espana – payleven lanceert mobiel betaalsysteem in Spanje

  Written by payleven
  09-10-2013

  payleven, de Europese pionier in mobiele pinbetalingen, kondigt vandaag haar lancering op de Spaanse markt aan.

 • Payleven gaat de Belgische markt op

  Payleven gaat de Belgische markt op

  Written by payleven
  04-09-2013

  Payleven introduceert vandaag haar mobiele pinoplossing op de Belgische markt. Het bedrijf mikt hiermee vooral op zelfstandigen, maar ook op kleine en middelgrote ondernemingen.

 • "Je telefoon als pinautomaat is de toekomst"

  Written by payleven
  04-09-2013

  Betalen via je iPhone of iPad wordt steeds populairder. Bedrijven als Payleven brengen sinds kort mobiele apps op de markt waarmee betaald kan worden en dat blijkt een uitkomst voor klanten en ondernemers.

 • Payleven start verkoop bij Apple Stores

  Payleven start verkoop bij Apple Stores

  Written by payleven
  29-05-2013
  Het mobiele betaalsysteem Payleven heeft een distributieovereenkomst met Apple gesloten. Het mag zijn draagbare pinterminals via de fysieke en digitale kanalen van Apple gaan verkopen.
 • Pinpaslezer payleven te koop in Apple Stores

  Pinpaslezer payleven te koop in Apple Stores

  Written by payleven
  29-05-2013
  De mobiele pinpaslezer payleven is vanaf vandaag te koop in Apple stores. Het apparaatje kan via Bluetooth aan een smartphone worden verbonden.
 • Nu ook pinnen bij particulieren

  Nu ook pinnen bij particulieren

  Written by payleven
  08-05-2013
  Net te laat voor de vrijmarkt: Payleven laat nu ook particulieren pinbetalingen ontvangen met kaartlezer en app.
 • Nieuw: pinnen bij je babysitter

  Nieuw: pinnen bij je babysitter

  Written by payleven
  08-05-2013
  Iedereen kan een PIN-reader bestellen via betaalproviders als Payleven. Met de reader kun je betalingen uitvoeren die worden geregistreerd via een app voor smartphones.
 • Payleven nu ook beschikbaar voor particulieren

  Payleven nu ook beschikbaar voor particulieren

  Written by payleven
  08-05-2013
  Payleven, pinnen via je smartphone, heeft haar mobiele pinoplossing nu ook beschikbaar gemaakt voor particulieren. Vanaf vandaag kunnen ook privépersonen als babysitters, rommelmarktverkopers of studentenhuizen een PIN-reader bestellen. Payleven is hiermee de eerste partij in Nederland die particulieren in staat stelt om pin- en creditcardtransacties te accepteren.
 • Payleven erkend als betaalinstantie door Engelse autoriteit

  Payleven erkend als betaalinstantie door Engelse autoriteit

  Written by payleven
  28-03-2013

  De mobiele betaaldienst Payleven krijgt weer een beetje meer legitimiteit in Europa. De Engelse toezichthouder Financial Service Authority geeft het bedrijf het stempel van ‘betaalinstelling’.

 • Nieuwe miljoeneninjectie voor Payleven

  Nieuwe miljoeneninjectie voor Payleven

  Written by payleven
  22-01-2013

  Payleven, leverancier van een mobiel betaalsysteem, heeft een nieuwe investering aangetrokken van enkele miljoenen euro’s.

 • Payleven introduceert chip & PIN betaaloplossing

  Payleven introduceert chip & PIN betaaloplossing

  Written by payleven
  25-10-2012

  Payleven is de eerste Europese mobiele betaalmethode die een chip & PIN oplossing biedt voor het accepteren van kaartbetalingen via de smartphone of tablet.

 • payleven: Kaartbetalingen accepteren op locatie via tablet & smartphone

  payleven: Kaartbetalingen accepteren op locatie via tablet & smartphone

  Written by payleven
  22-10-2012
  payleven geeft je de vrijheid om overal en altijd kaartbetalingen te accepteren, waar je ook bent.
 • Pinbetalen via smartphones komt naar Nederland

  Pinbetalen via smartphones komt naar Nederland

  Written by payleven
  09-10-2012
  Betalingen accepteren met een speciaal opzetstuk voor je smartphone of tablet is nu ook in Nederland mogelijk.
 • Payleven maakt van je Smartphone een betaalautomaat

  Payleven maakt van je Smartphone een betaalautomaat

  Written by payleven
  09-10-2012
  Payleven heeft recent een nieuwe betaalmethode gelanceerd in Nederland, Duitsland, Engeland en Brazilië.
 • Mobiele betaaldienst Payleven breidt uit

  Mobiele betaaldienst Payleven breidt uit

  Written by payleven
  08-10-2012
  Payleven, het van oorsprong Duitse bedrijf dat in Nederland mobiele betaaldiensten aanbiedt, maakt binnenkort ook Visa-betalingen mogelijk.
 • Nederlandse pilot met smartphone-betalingen gestart

  Nederlandse pilot met smartphone-betalingen gestart

  Written by payleven
  03-09-2012
  Het Nederlandse bedrijf Payleven maakt het voor kleine ondernemers mogelijk om via een smartphone pin- of creditkaart betalingen te accepteren.
 • Nederlands bedrijf start pilot met pinnen via smartphone

  Nederlands bedrijf start pilot met pinnen via smartphone

  Written by payleven
  01-09-2012
  Het Nederlandse bedrijf Payleven is gestart met een pilot voor zijn betalingsmethode.
 • IPhone- en iPadkassa Payleven start in Nederland

  IPhone- en iPadkassa Payleven start in Nederland

  Written by payleven
  31-08-2012
  Payleven is van start gegaan in Nederland. Lokale, kleine en ambulante ondernemers kunnen hierdoor bank- en creditcardbetalingen van klanten innen met hun smartphone.
 • Pinnen via smartphone gelanceerd

  Pinnen via smartphone gelanceerd

  Written by payleven
  02-02-1913
  Ondernemers kunnen een nieuw soort pinapparaat bestellen, waarmee gepind kan worden via een bluetooth verbinding met een smartphone of tablet.
 • Payleven begint verkoop van mobiel pinnen

  Payleven begint verkoop van mobiel pinnen

  Written by payleven
  02-02-1913
  De internationale startup Payleven gaat mobiele pinkastjes verkopen aan ambulante ondernemers. De kaartlezer kan overweg met pinpassen en creditcards.
 • Payleven koppelt goedkope pinpaslezer aan smartphone

  Payleven koppelt goedkope pinpaslezer aan smartphone

  Written by payleven
  02-02-1913
  Het bedrijf Payleven wil door een speciale pinpaslezer aan smartphones en tablets te koppelen pinbetalingen voor kleine ondernemers toegankelijker maken.

Awards

eco Internet Award - Juni 2014

eco Internet Award - Juni 2014

payleven wint de gevestigde eco Internet Award in de categorie "retail en e-commerce" voor het "creëren van nieuwe markten met innovatieve technologie".

Mittelstand Initiative - Maart 2014

Mittelstand Initiative - Maart 2014

Deze IT innovatie-prijs wordt uitgereikt door de Initative Mittelstand (MKB vereniging van Duitsland). Uit de 5000 inzendingen is payleven door de jury verkozen tot winnaar.

Merchant Payment Ecosystem - Februari 2014

Merchant Payment Ecosystem - Februari 2014

payleven oprichter en algemeen directeur Konstantin Wolff wint de prijs "Acquiring Personality of the Year 2014".

Best of Mobile Award - Oktober 2013

Best of Mobile Award - Oktober 2013

Bij de Best Mobile Awards, is Kontantin Wolff verkozen als "Newcomer of the Year" en payleven won daarbij de award voor de "Best Payment Solution".

Business Excellence Award - September 2013

Business Excellence Award - September 2013

payleven wint bij de "Business Excellence Awards" van het Acquisition International Magazine de prijs voor de "Best Emerging Financial Service 2013 in the UK".

Smau Award - Juli 2013

Smau Award - Juli 2013

payleven wint de "Mobile App Award" bij de prestigieuze tech-fair SMAU in Turijn.

Onze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.  ×

bazinga